Det er mye penger å spare om du velger riktig barkrakk.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Skal man ut etter klokka ni om kvelden, har Posthjørnet Pub det billigste fatølet i byen, der koster halvliteren 66 kroner. Deretter følger Steinovnen og Smutthullet. Der kan du nyte en halvliter fatøl for 68 kroner, men du kan ikke nyte en skyfri himmel på en varm solskinnsdag. Det viser tall fra Nytt i Uka.

Billigste plass for uteservering
Den billigste utepilsen finner du hos Taj Mahal i gågata. Den indiske resturanten tilbyr halvlitere for 75 kroner. De nå kan smykke seg me den tittelen,
‘billigste uteøl’ etter at Lille Løvenvold stengte porten i fjor.

Flere utesteder selger nå også halvliteren i 0,6 glass. Det gjelder både Hoffmann Café & Bar og Big Horn Steak House. Det gir da en lavere pris per halvliter enn om du kjøper 0,4 glass med øl.

Med en halvliterpris på 78 kroner hos Big Horn og 80 hos Hoffmann Café og Bar, er de to på henholdsvis andre og tredjeplass for byens billigste utepils. Velger man derimot å få servert sitt øl i 0,4 er halvliterprisen på 84 hos Big Horn og 99 kroner på Hoffmann Café og Bar.

Av steder som også kan tilby uteservering, kan Lyst i gågata friste med en utepils til den nette sum av kroner 81 for en halvliter – tett etterfulgt av Tolboden og brudes som selgen sine halvlitere for 83 kroner.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]