Vil friste unge i fylket til å delta på Tall Ship Race neste år.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Ålesund kommune vil ha flest mulig medseilere fra Møre og Romsdal til å delta på neste års Tall Ship Race. Det er nå laget en film som skal få fleste mulig mellom 15 og 25 år til å delta

Hovedformålet med The Tall Ships Races er å få ungdom mellom 15-25 år til å møtes gjennom seiltrening på tvers av nasjonalitet, religion og hudfarge.

Som medseiler blir du en del av mannskapet om bord og du vil ta del i de ulike vaktene og får anledning til å bli med på bl.a. seilmanøvre og å få entre opp i mastene . Du blir med på en etappe ombord på ei seilskute. Havner i 2014 er: Harlingen i Nederland, Fredrikstad, Bergen og Esbjeg i Danmark. Du er i sjøen i ca. ei uke, pluss at du deltar i aktiviteter i havenene.

Tall Ships Race i Ålesund 2015 arrangeres i tidsrommet onsdag 15. juli til lørsdag 18. juli 2015. Selve seilasen har sin første dag i Belfast 2. juli.

Seilasen går fra Belfast i Irland der det hele starter torsdag 2. juli med avreise søndag 5. juli over Nordsjøen.

Ålesund er målet for «Race 1». Her skal arrangementet foregå fra onsdag 15. juli til lørdag 18. juli.De første raskeste skipene kan ankomme noe før.

Skipene forlater byen lørdag 18. juli for å seile «Cruise-in-Company» ned til Kristiansand.

Til Kristiansand skal båtene være til 25. juli og blir liggende til tirsdag 28. juli. Da går turen over til Aalborg i Danmark i form av «Race 2».

Arrangementet i Aalborg varer fra lørdag 1. august til tirsdag 4. august, og med det er seilasen over for 2015.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]