Momentium slipper flere artister til sommerens festivaler

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Emilie Nicolas til Ålesund Live

26-åringen fra Bærum kjennetegnes ved sine vakre, melankolske låter, og med sin krystallklare stemme balanserer hun mellom det skjøre og det kraftfulle – med en unik evne til å formidle tekster som føles oppsiktsvekkende ærlige.

Hennes debutalbum “Like I’m A Warrior» er ute nå, og har fått seksere av både GAFFA og Dagbladet! Magien fra platen klarer hun i aller høyeste grad å ta med seg på scenen under sine konserter. – Vi i Momentium så henne under årets Bylarm og bestemte oss for at Emilie Nicolas måtte bli en av festivalartistene våre i 2015, opplyses det i en pressemelding.

Admiral P til Jugendfest

Admiral P har toppet singellistene gang på gang siden gjennombruddet i 2011, og mandag 24. november slapp han endelig sittt debutalbum som har fått tittelen «Selvtillit & Tro«. Den fjorten låter lange platen tar lytteren med på en liten reise gjennom de ulike stilene som finnes innenfor reggaemusikken.

Admiral P slo gjennom i 2011 med låten “Snakke Litt” og har siden den tid spredt reggaemusikken rundt i landet via flere store hitlåter og utallige konserter. Nå er han klar for å spille under Jugendfest 2015 og ålesundspublikummet vil få servert en lang rekke dansbare hits.

– Målet mitt med albumet er å kunne inspirere både store og små til å tro på seg selv, være positive og ikke være redde for å være seg selv, feile eller prøve nye ting uansett hva andre skulle si og mene, sier Admiral P.

Flere godbiter til Sommerfesten på Giske

Truls

Låtskrivertalentet, melodimakeren, musikeren og vokalisten Truls Heggero avgjorde i 2012 å sette punktum for Lukestar, bandet hvor han og hans bandkamerater skapte indierockperler gjennom flere år.

Siden ryktene begynte å gå for omtrent to år siden om sjangerflørt og soloprosjekt, har mye hendt. Han har spilt et stort antall konserter over hele landet og han har sluppet et kritikerrost debutalbum som inneholder storhittene “Out Of Yourself” og “The Next”. Truls tar med seg bandet sitt og kommer til Giske lørdag 4. juli.

Aurora Aksnes

Etter stor suksess som såkalt ”vinner” av by:Larm med 6’ere for konsertene av både Dagbladet og VG, til ekstrem radiolisting, TV opptredener og tung turnéring av sommerfestivalene så vel som enorm interesse fra utlandet, er nå alt klart for 2015..

Aurora slipper album på Decca/Universal (verden), Glass Note (USA) og Petrolium (Norge) til sommeren og kommer stort sett til å holde seg utenlands i hele 2015. Hun blir likevel tilgjengelig for noen få utvalgte sommerfestivaler her hjemme i Norge og Giske er ett av stedene hun velger å besøke.

Elsa & Emilie

De to 18-åringene fra Haugesund kommer til Sommerfesten på Giske lørdag 4. juli. Elsa & Emilie har spilt sammen siden de var 13 år og artister som First Aid Kit, Susanne Sundfør og Emmylou Harris trekkes gjerne frem når duoens musikk skal beskrives.

Noen år og mange spillejobber etter oppstarten kom de i høst ut med sitt debutalbum «Endless Optimism» .

Fra albumet har singlene Run, Another Day og tittellåten Endless Optimism rukket å bli listet på Nrk P3, jentene har spilt på Vg-lista på Rådhusplassen i Oslo, Lindmo, P3 Christine og ByLarm for å nevne noen få.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]