Her ser du hele sendingen for uke 10 – 2020

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

I denne ukens utgave av «GLIMT» har vi tatt turen til Båt og Caravanmesse i Sparebanken Møre Arena og caravanmesse hos Juro Caravan. Om du er et båtmenneske eller liker livet på fire hjul er det lett å la seg friste. Vi har også besøkt Ung i Ålesund samlingsplassen Kreativ HUB i Ålesund sentrum. HUBen skal være et sted for kreativ utvikling, og åpningen vil foregå alle kvelder i uken.

I denne ukens utgave av «Mat med Nesje» er Kari-Janne Løseth gjest i studio hos Nils-Henning Nesje. Sammen viser de hvordan man enkelt kan lage sin egen hjemmelagde karbonadesmørbrød med løk.

I denne ukens utgave av «Et samstemt Sunnmøre» drar vi til Sula og møter barnekoret «Blessing». Dette er det syvende og siste program i serien «Et samstemt Sunnmøre».

I denne ukens utgave av «Sunn-Møring» gir yoga- instruktør, Anne Mette Mogensen tips til hvordan du kan utføre forskjellige Yogaøvelser.

I denne ukens utgave av «Gullkysten» møter programleder Jan Ove Ekeberg daglig leder i Oxyl Pro, Tor Petter Eriksen. Lille Oxyl-Clean på Karmøy kan rense drikkevann og svømmebasseng, holde sykehus infeksjonsfrie, fjerne lakselus, forbedre kyllingproduksjon mm. og det med et middel som i motsetning til klor er uskadelig for miljøet. Likevel sliter daglig leder Tor Petter Eriksen med å skaffe kapital til å satse videre

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]