Fotografene fra Sunnmøre tok NM med storm, se norges beste foto her.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Selv om klubben bare er fire å gammel har medlemmene i Skodje Fotoklubb gjort seg bemerket i flere norgesmesterskap.

Norgesmester

Over to konkurranser var det Kenneth Enstad som leverte de beste fotografiene og kan smykke seg med norgesmestertittelsen.

– Jeg håper dette kan være en døråpner for meg. Å bare jobbe med det jeg liker aller best ville være en drøm, sier Enstad. Se bildene som bidro til seieren nederst i saken.

Beste klubb

Det var ventet at Oslo kameraklubb skulle stikke av med plasseringen beste klubb.

– I fjor ble vi nummer 4 og i år toppet vi dette og ble den 3. beste klubben i landet, sier leder John Colbensen. De to neste var ikke så klare, og vi hadde et håp om å klatre oppover lista fra fjerdeplassen etter 1. runde.

Det var tett mellom klubbene etter første runde, så sjansen var til stede, særlig etter at vi torsdag kveld fikk vite at åtte av klubbens bilder fikk enten hederlig omtale eller medalje. Skodje fotoklubb klarte å klatre til 3. plass, like bak Bekkalokket fotoklubb fra Bergen. Dette er fantastisk bra for ein så ung klubb.

Årsaken til den gode plasseringen er at flere medlemmer i klubben klarte å oppnå gode, individuelle plasseringer. De to gjeveste plasseringene er: Norgesmester i foto. Kenneth Enstad Leif Preus fotopris 2014 for beste portrett: Trond Edvard Ekroll.

Trond Edvard Ekroll fikk Leif Preus-prisen for beste portrett med dette bildet.

– Jeg var på når klubben ble startet og har lært utrolig mye på disse årene. I fjor fikk jeg bronsje i NM og i år denne prisen. Det er portrettforografering jeg interesserer meg mest for, sier Trond.

– Det er fantastisk artig at fire år unge Skodje fotoklubb har klart å få fram så mange flinke fotografer, at klubben blir lagt merke til på denne måten.

Det er bare en stor og grundig innsats fra mange som har gjort dette mulig. Det gleder oss som driver klubben, og inspirerer til videre innsats, sier Colbensen.

Her er bildene som gjorde Enstad til Norgesmester.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]