Gil Edwards har de siste 20 årene slått røtter på Sunnmøre. Nå har gått fra å være en enslig trubadur til vokalist i et band med musikalske røtter tilbake til sin egen oppvekst

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Clearwaters ble startet i Trondheim i 1998 som et sideprosjekt til Gluntan. Fredagene spilte bandet ”Born on the bayou”, lørdagene ble bl.a. ”La oss leve for hverandre” spilt. I 2011 ble Gluntan solgt til Bache Gabrielsen Band. Fra da av har det bare vært rock!

Gil – ny vokalist

Clearwaters stiller med ny vokalist fra februar 2015 – Gil Edwards. Gil har bodd og virket som artist i vel 30 år. Ble først kjent i Norge som bassisten til Marius Müller i bandet ”Små hender”. Siden så har Gil turnért som trubadur ut fra Sunnmøre hvor han bor. Han har også gitt ut 2 CD`er.

Gil vokste opp i Oregon, hvor han raskt ble interessert i musikken i USA på syttitallet. Også CCR. Han har spilt på samme festival som broren til John Fogerty, Tom Fogerty. Han har jamma med musikere fra Cannes Heat. Spencer Davies har han også spilt med ved en anledning. En rutinert sanger og musiker som får bandet til å låte veldig autentisk.

Selv mener han at han ser ut som en julenisse – men han ser mer ut som ZZ Top goes Creedence Clearwater Revival.

Til daglig har han eget skomakerverksted i Ålesund. Skomakeren som ikke bare ble ved sin lest.

Møt Gil Edwards

Nylig spilte Clearwaters på Gomerhuset i Skodje.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]