– Dette vil jeg gjøre igjen, sier Jørgine «Funkygine» Vasstrand fra Ålesund.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Lørdag hadde hun en fellestrening med flere nye treningskamerater i Central Park. Jørgine har blitt en stor hit på nettet med sine treningsvideoer, der hun har brukt de små barna sine med seg i videoene.

Treningsøkt med ukjente

Nå hadde hun invitert til en felles trening i Ny York i forbindelse med en ferietur.- Vi var 15 personer til sammen, samt to journalister fra Huffington Post, sier Jørgine. Det var utrolig at fra en invitasjon på instagram på motsatt side av verden møtte flere ukjente opp for å trene med meg, veldig kjekt!

Vil gjøre det igjen

– Dette frister absolutt til gjentakelse. Vi hadde det kjempe kjekt og har fått meldinger i dag om gangsperre i rumpe og lår. Det virker ikke som antallet personer som følger meg på Instagram og Facebook stopper å øke med det første, så neste gang jeg er ute å reiser vil jeg teste det ut igjen.

Følges av mange

I begynnelsen av januar la hun ut en kort treningsvideo på youtube og fikk veldig mange gode tilbakemeldinger. Nå følger 9000 personer henne på Facebook og neste 30 000 på Instagram. Hun har lagt ut mange videoer på youtube og andre steder og har fått flere hundre tusen visninger.

Personlig trener

Årsaken til disse treningsvideoen er at hun har et ønske om at flest mulig skal komme i god form. Selv utdanner hun seg til personlig trener ved Norges idrettshøyskole.

Du finner Jørgines bilder her http://instagram.com/funkygine

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]