To revansjesugne lag vil sloss om viktige poengi Ålesund

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Statistikken taler for hjemmeseier når Aalesund møter Haugesund lørdag. Rogalendingen har aldri slått Aalesund på hjemmebane på 10 forsøk. Kun 2 poeng av 30 mulige har de høstet på Color Line gjennom tidene.

Vil vinne

– Vi vil vinne kampen mot Haugesund på lørdag, sier Daniel Arnefjord til aafk.no. Vi vil stå på, ha fart fremover, presse og gjøre det vanskelig for motstanderen. Kampen mot Haugesund blir utrolig viktig for oss. De kjemper også nær oss på nedre halvdel av tabellen.

Arnefjord mener at Ålesund særlig de siste fem årene har vært vansklig å møte hjemme. Det har vært et veldig trykk på tribuna her. Etter fjerdeplassen og poengrekorden i fjor har resultatene og publikumstrykket variert i år, vi har manglet litt flyten som gode resultat gir.

-Vi er utrolig sugne på 3 poeng nå avslutter Daniel og sier han håper å se deg – og at publikum lager trøkk på tribuna!

Revansjesugent Haugesund

Etter cup-exiten mot Stabæk denne uken er det et Haugesund FK med full fokus på serien som kommer til Color Line Stadion lørdag.

– Vi har lagt cup-exiten bak oss, og Aalesund skal få kjenne på kroppen at vi mener alvor! Guttene er innstillt på å gi alt i morgendagens kamp på Colour Line Stadion, slik at vi legger Aalesund enda lenger bak oss på tabellen, det skal dere vite, heter det i en advarsel fra Haugesund.

Klubben har også en uavgjort 1-1 på hjemmebane mot Viking forrige seriekamp.

Før helgens runde ligger gjestene på en 11.plass med 21 poeng mens AaFK er på en 14.plass med 18.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]