Jenny Langlo, eller Idol-Jenny om du vil, flytter fra Norge til sommeren.Men før det slipper hun trolig et album.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Uvant setting

Hun skriver autografer og får klemmer etter mini-konserten på Bik Bok på Moa. Et fåtall mennesker har turt å presse seg inn i butikken for å høre Stordalsjenta synge. Det er et uvanlig oppdrag for Jenny som stod igjen som vinner av Idol 2011. ¬- De siste månedene har jeg bare jobbet med mikrofonteknikk i studio, så dette er noe jeg har savnet. Selv om det er uvant og utrolig merkelig er det god trening og jeg kjenne at jeg savner det.

To nye singler

– Det har ikke gått så bra som alle håpet med singelen «Mockingbird» som ble utgitt i vår, så nå krysser vi fingrene for to nye singler som kommer på nyåret. Går det bra kommer det også et album. Jeg og Universal jobber knallhardt for at det skal skje neste år. Jeg følger ikke med hvordan det går med en sang etter at den er utgitt, det er det andre som forteller meg. For min del er jobben over når singlene er utgitt. Jeg bryr meg aller mest om å spille og å gi ut musikk akkurat nå.
Nå har jeg noen singler jeg bare venter på å få utgitt.

Skifter image

Jeg er kjempefornøyd med det vi har gjort og tenker bare, -herre Gud har jeg skapt dette. Jeg har veldig mange låter jeg ikke har fått den riktige følelsen for, som ikke blir utgitt. Nå har jeg lagt bort «gitar-Jenny» til fordel for en litt tøffere image, selv om jeg tror at ikke alle er fornøyd med det. Selv er jeg fortrolig med forandringen, for jeg har ikke mistet meg selv, insisterer hun.

Flytter utenlands

Nå studerer Jenny popmusikk på Nordisk Institutt for Scenestudium på Blindern, og tar ett av tre år nå. Til sommeren skal hun flytte utenlands for en periode. – Jeg har valget mellom London eller New York og jeg slites mellom metropolene, men skal nok klare å velge en av de, ler hun.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]