I dag kunne de som ville møte opp på Elkjøp Moa og få en eksklusiv versjon av årets Fifa-spill signert av Michael Barrantes.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Det var i dag lansering av en eksklusiv Fifa-versjon, Fifa 15 Club Edition hvor det var bilde av Michael Barrantes på coveret. Lanseringen skjedde på Elkjøp Moa og Barrantes selv var til stede for å signere spillet til de som kjøpte det. Dette skjedde mellom klokken 17.00 og 19.00, og flere personer benyttet anledningen. I tillegg til signeringen ble det også mulighet for å prøve å slå Barrantes i Fifa.

Andreas Kormeseth, Daniel Tronstad og Ole Martin Standal er noen av personene som møtte opp og kjøpte Fifa 15 i dag. De fikk signatur og plakat av Barrantes og syntes at det er litt ekstra stas enn å ha spillet usignert.

– Det er litt artig å få et signert spill når man har muligheten, forteller Daniel.

Gøy å spille med kompiser

De er alle tre fotballinteresserte og mener interessen deres for Fifa har litt med å gjør med det.

– Fifa er sosialt når man spiller med kompiser og man blir veldig engasjert. I tillegg får man et skikkelig konkurranseinstikt og kan fort bli litt irritert på hverandre, ler de.

Selv om de liker Aafk er det ikke alltid de spiller som dem på Fifa-spillet.

– Jeg bruker å spille som Aafk på karriere-modus, men laget har for dårlig statistikk for å kunne brukes når vi spiller mot hverandre, sier Andreas.

Både Andreas og Ole Martin favoriserer Christiano Ronaldo, mens Daniel er mer fan av James Rodriguez.

De er alle enig i at den største gleden med å kjøpe et nytt Fifa-spill er å se alt som har blitt fikset og alt det nye spillet har å tilby.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]