Søndag røk Frode Fagermo ut av Farmen. – Skuffet men glad for å treffe familien.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Frode Fagermo (40) har vært blant de mest profilerte skikkelsene på «Farmen» i år, og han var tidlig ute med å si at han skulle vinne hele greia.

Den munnrappe nordlendingen kom seg helt til finaleuken, men etter tre gårdskonkurranser tok «Farmen»-eventyret slutt.

Da var det gledelig og etterlengtet å få trøst av kona Kimy.

– Det var deilig å se ham igjen. Skal ikke slippe ham så lett flere ganger – ikke så lenge hvertfall, sier Kimy til tv2.no.

– Planen var relativt bra

Flere vil huske Frode for sitatet «Jeg skal flørte vilt og hemningsløst med alle damene, også skal jeg bli bestekompis med alle guttene».

Taktikken er han middels fornøyd med når han ser tilbake på oppholdet.

– Det gikk sånn helt passe. Noen var lettere å sjarmere enn andre, og andre var ikke så mottakelig for breial, nordnorsk sjarm. Men jeg føler jeg fikk et brukbart tak på den gemene hop, så jeg vil si at planen var relativt bra, sier Frode.

– Han er mer romantisk enn meg

Kona har ikke hatt noe i mot Frodes kyniske plan.

– Frode er en flørtete type som menneske. Det med å flørte er en hverdagslig ting for oss alle, og så synes jeg synd på dem som ikke flørter litt, sier Kimy.

Paret har vært sammen i 20 år, og de har lært hverandre å kjenne på både godt og vondt. Selv om noen har oppfattet Frode som klysete, så vil ikke Kimy si seg enig i det.

– Jeg kjenner fyren så godt. Han er så positiv, omsorgsfull og følsom – ikke klysete. Han er den mest familiekjære mannen som går i to sko. Han er mye mer romantisk enn det jeg er, sier hun lattermildt.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]