Fosnavåg Rock er ikke bare en rockefestival, men et fenomen som har til hensikt å skape identitet og bolyst ute i havgapet.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

– Helt utrolig hvor ivrige folk er for å være med på dette. Vi nærmer oss nå 200 frivillige, sier festivalsjef for Fosnavåg Rock, Frank-Levi Kvalsund.

Arrangøren av Indiefjord i Bjørkadalen hadde stor suksess med sin debut festival, tidliger i sommer.

CC Cowboys, Madcon, Lars Vaular og Marion Ravn er noen av artistene som kommer for å starte Fosnavåg Rock med stil.

Initiativet til Fosnavåg Rock er forankret i ønsket om å skape gode opplevelser i en by som er i sterk vekst og utvikling. Festivalen som ligg i den flotte byen på Sunnmøre, satser på å gi publikum en festival-opplevelse denne helgen med hovedfokus på musikk.

Under her kan du se noen av artistene som kommer på Fosnavåg Rock

CC Cowboys er et norsk rockeband fra Fredrikstad. Deres første album kom ut i 1990 og hadde tittelen Blodsbrødre. Bandets navn stammer fra sangen «CC Cowboys» av det svenske bandet Imperiet.

Madcon (opprinnelig «Mad Conference»[1]) er en norsk rapgruppe. Gruppen ble dannet som en rap- og dansegruppe i 1992, og besto opprinnelig av fem medlemmer. På et tidlig tidspunkt ble den redusert til to: Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam.

Marion Elise Ravn (født 25. mai 1984, i Lørenskog) er en norsk artist. Hun bruker nå artistnavnet Marion Raven. Hun ble kjent via sin deltakelse i duoen M2M sammen med Marit Larsen. M2M ble oppløst i 2002.

Lars Nesheim Vaular (født 20. september 1984) er en rapper og låtskriver fra Åsane i Bergen. Han har rappet på bergensk siden 2003.

Svelene eller Svelekameratane er et band frå Nordfjordeid.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]