Daniel Godø (22) røk ut i gårsdagens episode av Farmen og forteller om hendelsene og opplevelsene.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Etter å ha slått ut Bjørn Egil Mogenstad i forrige ukes tvekamp som andrekjempe, ble Daniel Godø fra Ålesund i gårsdagens episode av Farmen valgt til førstekjempe av storbonden. Han ble da kastet inn i tvekamp igjen, denne gang mot Magnus Melkeeraen som han måtte se seg slått av. Det var Daniel som måtte velge andrekjempe og han forteller at han valgte den personen han kom til å få minst bank av.

Daniel var ikke klar for å gå ut av Farmen selv om han var forberedt på det.
– Jeg synes det var overraskende kjipt å ryke ut av Farmen. Jeg føler jeg hadde mer å komme med, og spesielt ville jeg bruke mer tid sammen med Charlotte, forteller han.

Sto frem som homofil

I hans siste episode på Farmen sto Daniel frem som homofil. Dette var etter at han og Charlotte hadde blitt så gode venner at Daniel følte at han måtte være helt ærlig med henne.

Daniel sier at støtten han fikk fra folk etter valget han tok har vært enorm.
– Det har vært sykt bra respons, jeg er helt overveldet over hvor mye folk bryr seg. Jeg har til og med fått støtte fra folk fra England, Russland og Austraila, legger han til.
Han har også fått støtte fra Jan Thomas som har lagt ut et bilde av ham på sin Instagram-profil.

Lastet opp sjekkevideo

Etter at hemmeligheten hans kom ut la han også ut en sjekkevideo på VGTV hvor han oppfordret folk som var interessert til å ta kontakt med ham på Facebook.
– Har du fått noen respons på videoen som ble lagt ut?
– Ja, jeg har fått sykt mye, forteller Daniel.
Han vil ikke gå ut med noen tall, men forteller at han ikke hadde ventet seg så mye respons som han fikk.

Se videoen her

Sitter igjen med mange opplevelser

Selv om Daniel ville vært med lenger, har han fortsatt fått med seg mye videre etter Farmen-opplevelsen. Han forklarer at selv om han ikke fikk mersmak på gårdsdrift, har han lært mye om det og trodde ikke han skulle like det så godt som han gjorde. I tillegg likte han det å leve på en gård uten teknologi.
– Det var digg å ikke ha hverken klokker, mobiler eller annen teknologi. Det forsvant mange bekymringer, i tillegg gikk tiden mye fortere uten klokke, forklarer han.

Daniel mener det som gjorde mest inntrykk etter Farmen var folka og stemningen, og sier han kommer til å treffe deltakerne videre etter programmet.
– Vi kommer til å møtes ofte alle sammen. I tillegg er jeg og Charlotte nesten naboer, legger han til.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]