En gladnyhet til fans av housemusikk. Det svenske stjerneskuddet Alesso spiller på Color Line Stadion lørdag 22. august

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

– Under Jugendfest har det blitt tradisjon å kunne danse til musikk fra de største DJ´ene og vi har store forventninger til Alessos opptreden under årets festival, sier festivalsjef Ante Giskeødegård.

Som DJ og musikk-produsent har Alesso de siste årene gjort seg bemerket både med egne låter og sine mange samarbeid med storheter som Madonna, Calvin Harris, Avicii, David Guetta og Usher. Han klatrer stadig på DJ Mags topp 100-liste over de største DJ´ene og 23-åringen fyller dansegulv verden over, opplyser Momentium

Han har spilt på festivaler som Coachella i California og verdens største EDM-festival Tomorrowland i Belgia og var et av toppnavnene på plakaten under Ultra Music Festival i Buenos Aires tidligere i år. I april vender han hjem til Sverige for å holde konsert i Globen, Stockholms storstue.

Singelen “Heroes (we could be)” har hatt høy rotasjon på radio både her i Norge og ute i den store verden og har blitt streamet over 100 millioner ganger på streamingtjenesten Spotify.

Fra før er følgende artister klare for årets Jugendfest, Röyksopp, Kim Larsen (DK), Kurt Nilsen, Di Derre, Admiral P, Gabrielle og Lars Vaular. Flere kommer.

PS: Momentium varsler et nytt DJ-slipp over påske.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]