– og siste frist for å stemme frem superfinalistene er i tirsdag

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Musikkprisen er en musikk- konkurranse der band og artister i alle aldre kan delta. For å være med må man ha minst ett fast medlem fra Møre & Romsdal og man kan kun delta med egenkomponert materiale.

Tidligere har følgende band/artister har vunnet Musikkprisen: Dina Misund, Musth, Mikhael Paskalev, Highasakite, Man Get Out, Padawan og Ine Hoem.

Årets jury

Jurien som i samarbeid med publikum har stemt frem sine favoritter uttaler at de har hatt en vanskelig oppgave med å velge ut de ti blir med videre til delfinalen.

Jurieformann Terje Erstad fra Momentium/Ocean Sound Recordings har dette å si i sakens anledning:

– Personlig synes jeg at det er veldig høyt nivå på deltakerne. For hvert år synes jeg det generelle nivået blir høyere og at det er vanskeligere å plukke ut de klare favorittene. Som jurymedlem forsøker jeg så godt jeg kan å ikke tenke sjanger, men fokusere på kvalitet. Jeg vil at de gode låtene og gode artistene skal få den oppmerksomheten de fortjener uavhengig av sjanger.

Årets jury består av Asbjørn Slettemark (musikkjournalist), Kristin Winsent (musikksjef NRK P13), Kathrine Synnes Finnskog (direktør Music Norway), Terje Erstad (Momentium/Ocean Sound Recordings), Renate Havnen (Amfi), Eirik Melling (Sunnmørsposten) og Linda Rafteseth Grimstad (Sparebanken Møre).

Årets artister

Artistene som ble stemt frem i år ble Nora Konstanse, Amanda Tenfjord, Elin Sofye, Marre feat. URO, Chris Masters, Bohrsdagsbarna, DRÖM, Ahead of the Curve, Long Lasting Train og Inge Bremnes .

Når vinneren til slutt kåres, teller publikumsstemmene og jurystemmene 50% hver.

– Frem til 14. april har alle de påmeldte bidragene ligget ut for avstemming. Nå står vi igjen med ti delfinalister og etter 21. april vil kun tre superfinalister stå igjen.

Finalen og vinneren

Den 29. april vil de bli holdt en storstilt finale på Terminalen Byscene i Ålesund hvor vinneren av Musikkprisen 2015 kåres. Du kan stemme 3 ganger i døgnet, men kun én gang per låt. Du kan stemme på din favoritt her.

Vinneren av Musikkprisen får spille inn plate i Ocean Sound Recordings og spille åpningskonsert under Jugendfest på Color Line Stadion. Musikkprisen gir på den måten en unik mulighet for deltakerene til å få vist frem musikken sin til et stort publikum.

– Jeg oppfordrer publikum til å stemme på sine favoritter og oppfordrer alle til å komme på Terminalen onsdag 29. april kl 20:00 for å overvære superfinalen. Dette er et gratisarrangement med fri aldersgrense avslutter Terje Erstad i Momentium.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]