Ålesundsmannen Daniel Godø gikk videre etter årets første farmen-duell. Han slo ut bergenseren Bjørn Egil i kunnskapskonkurranse.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Årests Farmen er gjennom sin første uke på TV2. Sunnmøre er representert ved varaordfører Olav Harald Ulstein (51) fra Sykkylven og studenten Daniel Godø (22) fra Ålesund.

Møtte mann med padde- og utedoangst

Bergenseren Bjørn Egil Mogenstad ble valgt til sesongens første førstekjempe. Hans padde- og utedoangst har allerede gitt kokken mye oppmerksomhet den første uken. Han valgte å møte Daniel Godø som andrekjempe.

Ålesundsmannen ville møte Bjørn Egil i en kunnskapskonkurranse og gikk seirende ut etter at han svarte riktig på hvilke fylker som omkranser Mjøsa.

Kråkespiser

Den andre deltakeren fra Sunnmøre, Olav Harald Ulstein ble omtalt som kråkespiser i VG, etter at han gikk ut å fortalte at han er glad i å jakte, fiske og så lage maten.

– Det kan være slik at jeg finner noe på gården som man kan spise, som ingen andre tenkte på. Det kan lande en kråke på tunet, og jeg spiser den garantert. Det ville ikke vært første gangen. Jeg serverte måke til kameratene mine en gang uten at de visste det. Når jeg sa hva jeg hadde servert ble det helt stille rundt bordet, og den ene krevde at han alltid skal se hodet på det vi skal spise først, sa han til avisen.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]