Samantha Fox og Christoffer Collings lanserte norsk festival

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

I dag lanserte Samantha Fox en ny storsatsing blant norske festivaler. Retro Live vil bli gjennomført i Kragerø 24-25.juli 2015 der billettene slippes i morgen onsdag 27.desember kl 09:00.

Chris og Thomas

Bak festivalen står to av Norges største konsertarrangører, Chris Collings og Thomas Borgvang, som har stått bak mer enn 20 show med We Love The 90s og We Love The 80s, blant dem flere utsolgt på Telenor Arena. Tidligere har Borgvang og Collings også stått bak Roseseremonien på Rådhusplassen i Oslo etter 22/7 med 250.000 tilskuere, og CD utgivelsen «Mitt Lille Land”. Våren 2014 lanserte de et nytt showselskap i samarbeid med David Hasselhoff som har hatt utsolgte arenaer i hele Europa .

– Vi har i mange år drømt om å lansere en egen sommerfestival, men har vært avhengig av å finne rett location, rett konsept og rette samarbeidspartnere. Det føler vi nå at vi har klart med Retro Live som vil finne sted i Kragerø i juli neste år” sier Collings og Borgvang.

Kjemperud som partner

Med seg som partnere har de Jørre Kjemperud som er tidligere Europamester i beach volley, og Kurt Olsen som er daglig leder i Retro Live med 15 års erfaring i lederskap. Begge er stolte medeiere av Retro Live.

– Jeg ser på dette som det meste spennende prosjektet i Kragerø på mange år. Jeg tror at med det gode samarbeidet med fylkeskommunen og kommunen, og erfaringen til Chris og Thomas, vil dette bli et tradisjonsrikt arrangement som vil bli lagt merke til i vide kretser, sier Jørre Kjemperud.

Her er de første artistene som i dag ble sluppet på en pressekonferanse i Oslo sentrum:

UB40
Kool & The Gang
The Hooters
Inner Circle
Alphaville
Katrina And The Waves
Samantha Fox
Rune Rudberg
Dag Ingebrigsten / The Kids
Flere artister slippes fortløpende.

Samantha Fox strålte under pressekonferansen.

– Jeg gleder meg til å opptre i Norge igjen, som er et av mine favorittland i hele verden.

Kragerø ser ut som et fantastisk sted å tilbringe sommeren på, og jeg ser frem til noen dager der i sommer på festivalen som mine norske venner står bak, sier en glad Samantha Fox.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]