Musikklaget Brage med utradisjonell Gameshow konsert.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Søndag den 28. september vil musikklaget Brage i et sammarbeid med tre skolekorps og Jørn Trollebø Kvalheim fra Idol arrangere gameshow i Fagerliahallen der de spiller musikk fra kjente spill.

Inspirasjonen til opplegget fikk musikklaget etter et arrangement i Trondheim hvor et korps fremførte samme opplegg. Selve ideen er over et år siden de fikk, mens de startet opp med prosjektet før sommeren.

– Vi er bevist på at dette er en fritidsaktivitet og de som har lyst skal få være med. Vi spiller først og fremst for å ha det kjekt, forklarer Anita Nøring, leder for musikklaget.

Kjent musikk fra blant annet Mario, Zelda og Angry Birds

Søndag skal det holdes et gameshow i Fagerliahallen hvor vi får høre musikk fra en del av dataspillenes historie. Man vil få høre kjent musikk fra spill som Super Mario, The Legend of Zelda, Angry Birds, Guitar Hero, Sims og Little Big Planet.

På gameshowet vil Brage sammarbeide med Spelkavik-, Hatlehol- og Larsgården Skolekorps. I tillegg kommer også Jørn Trollebø Kvalheim fra Idol med band.

– Målet med prosjektet er å få frem at det å spille i korps er kjekt, og vi gjør så mye mer spennende enn det du ser på 17. mai, fremhever Nøring.

Forestillingen vil handle om en hovedperson kalt Robin som skal dra publikum gjennom dataspillens historie ved hjelp av film på skjerm, dans og musikk. Det vil bli et besøk fra blant annet Mario, Luigi, prinsessa, Angry Birds og Link fra Zelda.

Anbefaler folk i alle aldere å ta turen

Nøring vil anbefale folk i alle aldere å komme på forestillingen, og i følge arrangement-siden for Gameshowet på Facebook, vil dette være et show midt i blinken for dataspillinteresserte.

Forestillingen vil starte klokken 18.00 på søndag og vare i omtrent 45 minutter. Billetter kan kjøpes av medlemmer i korpsene. Du finner mer informasjon angående arrangementet på deres Facebook event her.

Musikklaget Brage er på ca 35 medlemmer og er et seriøst musikklag som både spiller og konkurrerer, men de har stort fokus på å rekrutere nye medlemmer.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]