Jenny Langlo tar pause fra poputdanning og blir resepsjonist i Stordalens utradisjonelle rockehotel

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Det siste året har det vært litt stille omkring Jenny Langlo, men Idol vinneren fra 2011 satser fortsatt på musikken.

– Jeg har brukt mye tid på å være i miljøet og å samle gode folk rundt meg. Nettopp nå i helga har jeg fått på plass ei ny skrivegruppe med veldig flinke folk, forteller stordalsartisten til Nytt i Uka.

Sluttet på skolen

Hun har mer enn nok oppdrag, så mye at hun fant det best å slutte med musikkutdanninga hun holdt på med. I fjor studerte hun nemlig ved Nordisk Institutt for Scene og Studio, der hun holdt på med en bachelorutdanning i pop. Hun venter med offentlige konserter til nytt materiale er på plass.

– Jeg gav meg etter ett år, fordi jeg fikk så mye å gjøre. Men det er jo bare positivt, det, sier Jenny til avisa.

Rockeresepsjonist

Det blir full satsing på å lage mer musikk utover høsten. Og noe normal jobb som hotellresepsjonist blir det også, men det er visst en litt utradisjonell resepsjonistjobb – på det nye «rockehotellet» til Petter Stordalen på Jernbanetorget, Comfort Hotel Xpress Central Station.

– Det var flere hundre søkere til åtte stillinger – og blant dem som fikk jobbene, var vi faktisk fire sunnmøringer! De var ute etter folk med personlighet, og de som ble ansatt er ekstremt utradisjonelle folk, sier hun til avisa.

I stedet for å sjekke inn gjestene skal hun hjelpe dem med det de ellers måtte ha behov for, prate med dem, fortelle hva som er verd å se i Oslo og generelt sørge for å holde en god stemning på hotellet. Å sjekke inn og ut og ta betaling – det fikser nemlig gjestene selv.

– Jeg var selv stamgjest på det første rockehotellet i Oslo, på Youngstorget, da jeg drev og reiste rundt med Universal etter Idol. Der hadde vi også noen konserter, forteller hun.

Tanken bak rockehotellene er for øvrig at atmosfæren skal være mer urban og snippeløs enn på ordinære hoteller. Det er høy musikk, Play Station og fotball i fellesarealene, utsjekkingstida er seinere på dag, og dyre tjenester som room service, minibar og restaurant er skrella bort.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]