Se og føl spenningen sett innenifra bilen til motorsport talentet Marius Nakken når han kjører heat 1,2 og finale fra Jylland i helgen som var

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

GoPro

Marius Nakken har selv filmet løpet med gopro kamera, og du kan virkelig føle at du sitter i førersetet og deltar i løpet selv under filmen. Den nye V8’tteren får bilen til å dra godt i fra konkurrentene, og farten kommer ofte opp i hastigheter vi bare kan drømme om på de Norske landeveiene.

Rudskogen

– Jeg pakker nå klart til å reise til Rudskogen til helgen (12-14 sep), der jeg skal kjøre 3 forskjellige løp forteller talentet. DTC, NTCC og U22. Hovedmålsettingen er å holde på tredjeplassen han allerede har i DTC som er hovedløpet, og førsteplassen som han allerede har i NTCC og U22. Målet er også å bli det store norske talentet under kåringen senere i høst.

I år har også Marius fått ny mekaniker. Mekanikeren har bred erfaring fra tidligere arbeid, og teamet i dag har bidratt til de gode resultatene i det siste. At sjåfør og mekaniker kommuniserer bra er utrolig viktig i bilsporten, fordi alle små justeringer får mye å si for sluttresultatet.

Autografer

Marius begynner å merke at han har skapt seg et navn, og i Danmark blir han ofte stoppet av ungpiker og andre motorsportfans som vil han en autograf av talentet fra Ålesund. Han kjører nå i teten med bl.annet andre kjente motorsportsutøvere som f. eks Jan Magnussen som har 20 løp bak seg i Formel 1.

Jyllandsringen from Marius Nakken on Vimeo.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]