Marius Nakken prøver crowfounding for å finansiere drømmen

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

En av Norges fremste motorsportutøvere, ålesunderen Marius Nakken, er en av utøverne som frontes under lanseringen av sponsor.no. En ny internett- og mobiltjeneste som skal hjelpe norske idrettsutøvere, lag og klubber å samle inn penger til sine prosjekter.

Med seier i den norske serien, Norwegian Thunder Car Championship, og det skandinaviske U-21 mesterskapet ble 21-åringen nominert til “Bilsporttalentet 2014” og kåret til “Årets unge utøver” av NAF i 2014.

– Målet for 2015 er forsvare 1. plassen i NTCC, samt vinne den skandinaviske serien DTC, sier Nakken. Jeg ønsker å bli utøver på fulltid, men trenger økonomisk støtte for å kunne satse og delta. Gjennom crowdfunding kan jeg på en enkel og effektiv måte engasjere et større publikum enn tidligere, fortsetter han.

– Vi er svært stolt over å kunne samarbeide med Marius, sier Ola Akselberg, daglig leder i Sponsor AS. Sammen med ham og en rekke utøvere, klubber og særforbund har vi det siste året utviklet og testet produktet for at det skal være enkelt for utøvere og klubber å samle inn penger til sine prosjekter. Marius er et godt eksempel på at crowdfunding er til for hjelpe akkurat breddeidretten. Målet er å bistå alle utøvere, lag og klubber i alle idretter, i alle landsdeler, i alle klasser og i alle aldre.

Nakken, som opprinnelig er fra Ålesund, startet sin karriere i go-kart allerede som 4-åring. I dag er han en del av Norges største team, SEB Power Group, samt en av åtte utøvere på landslaget, Team Norway. Det unge talentet har som mål å samle inn kr 50.000 de neste 30 dagene for å kunne finansiere reise og deltagelse. Som belønning deler han ut spesielle hilsner og takkegaver til dem som støtter med kr 100 eller mer.

SPONSOR.no er en såkalt «crowdfunding»-tjeneste hvor norske idrettsutøvere, lag og klubber på en rask og enkel måte kan opprette og markedsføre egne innsamlinger. Dette kan for eksempel være støtte til nytt utstyr, deltakelse i turneringer, utenlandsopphold, lønn og bensinpenger, nytt klubbhus, eller noe helt annet.

Her kan du være med å støtte Nakken www.sponsor.no/mariusnakken.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]