Michael Barrantes Rojas (32) forlater Aalesunds Fotballklubb og er klar for kinesisk superliga og klubben Shanghai Shenxin.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Med forbehold om costaricaneren består den medisinske testen, vil søndagens kamp mot Stabæk bli den siste i oransje og blått for Barrantes som er på utgående kontrakt med AaFK.

Fantastisk tid

– All min hyllest til AaFK. Jeg har hatt noen fantastiske år i en fantastisk klubb med utrolige supportere i en helt spesiell og vakker by. Men alt til sin tid. Både jeg og familien min føler at vi må gripe denne muligheten. En stor utfordring og en god kontrakt, sier en av AaFKs og Tippeligaens store profiler de siste årene.

Den elegante midtbanespilleren har vært en stor bidragsyter i klubbens mest suksessrike periode med en fjerde plass i serien og Cupgull. Med sine to mål i finalen mot Brann sørget han for at AaFK tok sitt andre Norgesmesterskap i 2011.

Stort AaFK-hjerte

– «Mike» har vært her i fem år og har vist at han har et stort hjerte for klubben. Det er selvfølgelig synd at Barrantes nå selges, men vi unner ham denne avslutningen på karrieren, sier hovedtrener Trond Fredriksen.

Samtidig ser Fredriksen fremover og det positive i at klubben får noe igjen for Barrantes:

Gir muligheter

– Dette gir muligheter. Nå kan vi se fremover og bygge et nytt lag med nye profiler, sier Fredriksen som oppfordrer alle som er glade i AaFK til å ta turen søndag for å hylle en av klubbens største profiler i det som etter alt å dømme blir hans siste kamp for AaFK.

Daglig leder i AaFK, Henrik Hoff, sier at klubben er godt fornøyd med avtalen og at Barrantes har gjort en strålende jobb for AaFK.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]