Blant 10 andre akvarium fra norden, står Ålesunds-akvariet som det eneste norske på listen.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Det svenske nettstedet barnsemester.se, som er en reiseguide for småbarnsfamilier i sverige og gir folk idéer om hvor man kan dra på både korte og lengre turer, hovedsaklig i norden og europa.

Eneste fra Norge på listen

Siden arrangerer nå «Stora Barnsemester Priset 2015», hvor de har delt inn prisen i forskjellige kategorier. Under kategorien «Beste akvarium/tropicarium» finner vi 10 forskjellige akvarium fra Norden der Atlanterhavsparken i Ålesund står som eneste norske akvarium på listen.

Vant i 2013

Atlanterhavsparken var tidligere nominert både 2013 og 2014 og vant prisen i 2013. Som eneste akvarium fra Norge på listen, tror ikke Britt Giske Andersen fra Atlanterhavsparken det er helt tilfeldig.

– Noe av grunnen til at vi skiller oss ut er at vi fremstår som reindyrka på det ekte og har våres egen fisk. Vi arrangerer også endel aktiviteter som folk kan delta på, i tillegg ligger Ålesund veldig gunstig til i forhold til turisme, sier hun.

Avhengige av stemmer

– Det at vi vinner prisen har mye å si for oppmerksomheten vi får som et akvarium. At vi har fått pris for nordens beste akvarium gjør at vi blir lagt merke til i forhold til turrister som ikke vet hvilket akvarium de har lyst å oppleve, forklarer Andersen.

– Hvordan er forhåpningene for å vinne i år?
– Jeg hater å tape, så vi gjør det vi kan for å vinne ved å kjøre stemmekanpanje og vi trenger at det blir gjort et skippertak og at folk stemmer på oss, sier hun.

Du kan hjelpe Atlanterhavsparken med å vinne prisen ved å stemme på denne linken. Man finner de også på Facebook eller deres hjemmesider.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]