D’Sound, Dina Misund, Brazz Brothers og Vassendgutane som noen av artistene som blir med på seilskutefesten 15. – 18. juli.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Brazz Brothers opptrer sammen med Annbjørg Lien, Bjørn Ole Rasch og Frode Alnæs på åpningskonserten til The Tall Ships Races Ålesund 2015, 15. juli.

Brazz Ohoi!

The Brazz Brothers hilser til The Tall Ships Races Ålesund. Sammen med sine artistvenner melder de at vil de mobilisere ekstra mye til seilskutefesten, både fordi det betyr mye for dem å spille på hjemmebane men ikke minst fordi det er en slik stor begivenhet.

Dina Misund

25-åringen er fra Midsund i Romsdal og debuterte med plata “Listen” i 2010 til gode anmeldelser. Albumet lå på VG-lista og førte også til at Dina deltok på By:larm i 2011. Dina Misund skriver sin egen musikk i pop-country sjangeren.

D’Sound

Pop/funkbandet skal spille på scena 16. juli.

– Dette kommer til å bli en skikkelig folkefest, sier vokalist og Voldajente Simone Eriksrud. Vi ser skikkelig frem til å få heile byen til å danse!

Etter plateutgivelsen «Signs» hadde D’Sound sin første sunnmørsturné på flere år høsten 2014.

Ny plate

Vassendgutane gleder seg stort til The Tall Ships Races i Ålesund og stiller med rykende fersk plate til konserten 18. juli. Bandet med utspring i Ørsta har hatt en eventyrlig både publikums- og plateskusess de siste ti årene.

– Festcountryen deres med tekster du ikke har hørt maken til får unge og gamle til å møtes. De gir alt på scena og drar med seg publikum i allsang så det ljomer. Vi ser frem til en skikkelig gladkveld!

Gratis!

Konsertene vil bli holdt på rådhusplassen i Ålesund sentrum. Alle konserter og arrangement under TheTall Ships Races Ålesund 2015 er gratis for publikum. Det blir to scener under arrangementet, ei på rådhusplassen og ei på St.Olavsplass. Scenene vil være åpne fra 12.00 – 00.00 for større og mindre opptredener.

Kommunegave

Alle kommunene i Møre og Romsdal er invitert til å gi en artist, en opptreden eller ei oppsetning i gave til The Tall Ships Races Ålesund 2015. Dette vil være en unik mulighet for unge artister til å presentere seg for et stort publikum.

The Tall Ships Races Målet med The Tall Ship Races er at unge skal lære seg å seile, utvikle seg og skape vennskapsbånd som varer livet ut. Ålesund tar mål av seg til å skape en seilskutefest som gir den stemninga og atmosfæren som gjør dette mulig.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]