Det islandske supertalentet er i Ålesund i dag for å bli kjent med klubben.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Aron Thrandarson (19) er nå på plass i Ålesund for å se nærmere på klubben og fasilitetene. – Førsteinntrykket har vært kjempebra, sier han til Fotbolti.net.

Klubbene er enige seg imellom om en overgang, men hittil har ikke Thrandarson vært fornøyd med sine personlige betingelser.

Thrandarson har vært skadet og stått over de fire siste kampene. Før han ble skadet rakk midtbanespilleren å score fem mål og har fem-seks målgivende pasninger for Vikingur. Den nyopprykkede klubben havnet på 4. plass i serien som ble avsluttet i helgen. Det innebærer kvalifiseringskamper til Europaligaen neste år.

Sagaøyas heteste fotballnavn

Det er mange som er veldig imponert over laget og Thrandarsons bidrag denne sesongen. Laget kom seg også til semifinalen i cupen. Aron Thrandarson blir sammenlignet med spissen Alfred Finnbogason, som i begynnelsen av juli ble solgt fra Heerenveen til Real Sociedad.

Det største nettstedet for Islands fotball, Fotbolti.net, kåret tidligere i år Thrandarson som den mest lovende spilleren på Island denne sesongen. Aron Thrandarson ble forrige sesong kåret til divisjonens beste spiller da Vikingur spilte på nest øverste nivå på Island.

Oppdatert i ettermiddag

AaFK og Víkingur Reykjavík har kommet til enighet om en overgang for Aron Thrándarson. 19-åringen signerte i dag en treårs-kontrakt med AaFK.

Aron reiser tilbake til Island i dag, men returnerer om 14 dager. Da skal han møte og trene med sine nye lagkamerater.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]