Hvem spiller i nabooppgjøret, hva forventer trenerne.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Søndag klokken 19 spilles returoppgjøret mellom Molde og Ålesund i Tippeligaen. Molde vant som kjent den første kampen 0-1 etter en noe kjedelig forestilling. Nå er tangotrøyene i siget ettter godt spill de siste kampene.

– Jeg merket hvordan spillerne løftet seg etter støtte fra publikum i kampen mot Haugesund, forteller Aafk-trener Janne Jönsson til aafk.no. Han oppfordrer flest mulig til å ta turen til Molde for å søtte laget.

Det er forventet fulle hus på Aker stadion og det var solgt mer enn 9000 billetter før helgen. Det er satt opp båttur fra Tollboden kl 17 med hjemkomst Ålesund kl 2215. Det går også buss til kampen kl 13 fra Skateflua, kl 1315 fra Moa.

Optimistisk Jönsson

– Det er kanskje litt tidlig å si at det har snudd for oss etter 3-0 hjemme mot Haugesund, men jeg det er positivt at vi hadde tre forksjellige målskårerer. Vi har hatt litt problemer i den enden av banen tidligere i sesongen som jeg synes ser bedre ut nå. Det er jo positivt at tre ungutter markete seg som de gjorde.

Vi må treffe både forsvarsmessig og med vårt eget angresspill på søndag. Men vi har en god mach i bena fra forrige helg og gode forberedelser så jeg håper på en spennende og god kamp i Molde. Vi må være så gode at vi får marginene med oss. Molde har et komplett lag, bred stall og er dyktige i pasninsspillet. De skårer i nesten hver eneste kamp.

Mot Molde bør Sakari Mattila være aktuell igjen. Han sto over med en liten skade mot FKH, men bør rekke Molde-kampen. Leke James fikk en smell på trening tidligere i uken, men rekker trolig kampen. Både Mos, Aarøy og Barrantes er trolig også klar til kamp på søndag.

Skullerud om AaFK

Moldetrener Tor Ole Skullerud håper spillerne greier å slippe seg løs slik de gjorde i kvartifnalen mot Viking.

– AaFK er et godt lag som har slitt mye i vårsesongen, men har gjort det bedre i det siste, sier Skullerud som må stille uten en av sine nøkkelspillere.

Moldes Vegard Forren fikk sitt tredje gule kort denne sesongen mot Sarpsborg 08 og må stå over mot AaFK. Han blir trolig erstattet av den nyinkjøpte stopperen fra Lillestrøm Ruben Gabrielsen.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]