Jonatan Tollås Nation gjenforenes med gamletrener Kjetil Rekdal.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Kjetil Rekdal er allerede i gang med å planlegge fotball-året 2015 som Vålerenga-trener. Den første signeringen er nemlig allerede gjort. Fra og med 1. januar 2015 spiller Aalesund-kaptein Jonatan Tollås fotball for Oslo-klubben.

Det bekrefter Tollås selv overfor TV 2 Sporten.

– Det er veldig vemodig å ha tatt denne avgjørelsen. Det er i Aalesund jeg har vokst opp og utviklet meg. Jeg har veldig mye å takke både klubbledelse, trenere og medspillere for. Men jeg følte det var på tide med en ny utfordring nå, sier Tollås til TV 2 Sporten.

Dette betyr at Tollås gjenforenes med Kjetil Rekdal i Vålerenga. Rekdal var nemlig den treneren som gjorde at Tollås virkelig fikk sitt gjennombrudd i Aalesund-drakta. Rekdal forsøkte også å hente Tollås til Oslo-klubben i 2013, men da valgte Aalesund å si nei til VIFs bud.

I stedet har Vålerenga nå sikret seg en spiller på billigsalg. Kontrakten til Tollås gikk nemlig ut etter årets sesong.

– Selv om jeg har signert for Vålerenga nå, skal ingen tvile på at jeg kommer til å blø for drakta og spillet med hjertet utenpå den de neste fire månedene. Jeg vet at Aalesund er i en utfordrende posisjon, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å være med å snu det, sier Tollås, til avisa

24 år gamle Tollås har skrevet under en treårskontrakt med Vålerenga.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]