Bloggeren Lene Orvik som tidligere bodde i Ålesund er aktuell med egen kleskolleksjon fra Bik Bok neste måned.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4935"]

Lene lever av bloggen sin og forteller at blogging har blitt ganske stort, og at mange store firmaer bruker bloggere til å markedsføre seg.

– Det er veldig gøy å leve av noe man simpelthen elsker, sier hun.

Hun har fem års erfaring som daglig leder på forskjellige Bik Bok-butikker i Ålesund og har alltid likt Bik Bok, og at dette har vært mye av bakgrunnen for denne kleskolleksjonen.

– Jeg elsker jo Bik Bok og har gjort det siden jeg var 17 år. Jeg har frivillig skrevet mye om dem og frontet dem både på bloggen og instagram, sier Lene. Jeg tror Bik Bok synes det er veldig gøy å få gi en av sine «egne» jenter en så utrolig givende oppgave.

Anvendelig for de fleste

Kleskolleksjonen «Bik Bok by Lene Orvik» som skal lanseres neste måned ble for første gang vist av Lene på bloggen hennes torsdag 9. oktober.

– Responsen var helt overveldene! Den dagen kommer jeg ikke til å glemme. Det kokte over i alt av sosiale medier og det gleder meg veldig at det ble så godt mottatt, sier hun.

Lene begynte å jobbe med kolleksjonen allerede i februar i år og sier hun har kost seg hvert eneste sekund.

– Kolleksjonen gjenspeiler meg veldig og er en typisk Lene-kolleksjon. Jeg har ikke tatt noen sjanser med den, og det er viktig for meg at den er anvendelig for de fleste.

Mye å gjøre for tiden

Lene forteller at hun har mye å gjøre fremover i forhold til lanseringen av kolleksjonen sin, i tillegg til en rekke andre aktiviteter og prosjekter som skal foregå før lansering.

– Det er mye planlegging å gjøre i forhold til min egen nettbutikk som skal lanseres samme dag som Bik Bok-kolleksjonen. I tillegg skal jeg ha frokostevent med venner, bloggere og presse til stede, deretter en egen privat lanseringsfest, forteller Lene.

Samme uke som lanseringen skal hun på lanseringsturne i både Bergen og Ålesund, for så å avslutte med lansering på Bik Bok på Karl Johan 13. november, dagen før lansering.

Tilgjengelig om en måned

Den 14. november vil kolleksjonen offisielt bli lansert og vil være tilgjengelig i nesten 60 butikker over hele landet. I tillegg vil det bli mulighet for å få tak i den på bikbok.com og hennes egen nye nettbutikk, byleneorvik.com som skal lanseres samme dag. Lene gleder seg veldig og ser frem til lanseringen.

– Med tanke på tilbakemeldingene skal jeg innrømme at jeg har litt høye forventinger, men likevel holder jeg beina på jorden.

Annonse[pro_ad_display_adzone id="4936"]